• Branilaca bb Kakanj

Benziska-bumpa-1024x671

PJ Benzinska pumpa

Ul. 311. Lahke Brigade bb Kakanj

tel: 032 555 498

Svaki dan 05:00 – 23:00

DSC03766-1024x768

PJ Benzinska Pumpa 2

Ul. Mehmeda Skopljaka bb Kakanj

tel: 032 552 723

Svaki dan 06:00 do 22:00

DSC_0002

PJ Benzinska Pumpa 3

Ul. Branilaca bb Kakanj

tel: 032 555 060

Svaki dan 24h

PONUDA

Mi u Trgošpedu znamo da kvalitet goriva utiče na dugovječnost motora. Zbog toga na benzinskim pumpama Trgošped nudimo vam visokokvalitetno gorivo koje dovozimo direktno iz rafinerije. Svaka isporuka goriva je popraćena ispitivanjem o kvaliteti goriva. Dodatna ispitivanja o kvalitete goriva kontinuirano vrši renomirana inspekcijska kuća Inspekt RGH. Stroga kontrola kvalitete goriva osigurava da na našim benzinskim pumpama bude svaki dan gorivo vrhunske kvalitete.

U ponudi imamo:

Euro dizel V

Euro dizel IV

Benzin BMB 95

Benzin BMB 98

Na najnovijoj benzinskoj pumpi Trgošped u Ulici Branilaca bb u ponudi je i autoplin! Ukapljeni naftni plin namijenjen za pogon automobila koji imaju ugrađene plinske uređaje, mješavina je propana i butana. Autoplin se svrstava u energent koji najmanje zagađuje okoliš jer sagorijeva bez dima, čađi i neugodnih mirisa. Osim prednosti u pogledu zaštite okoliša i zdravlja ljudi, korištenjem autoplina ostvaruju se i druge pogodnosti: visoki oktanski broj, lako isparavanje, lako stvaranje homogenih smjesa i ekonomičnost (niža cijena samog goriva, dulji vijek trajanja motora i katalizatora itd.).

Asortiman

Uz prodaju naftnih derivata, naše benzinske pumpe posljednjih godina šire asortiman proizvoda i usluga koje nude.
Pored najbolje ponude u gradu ulja, maziva, specijalnih proizvoda i filtera, sa ponosom predstavljamo i dodatni asoriman automobilske kozmetike po najpovoljnijim cijenama.
Imamo veliki izbor auto dijelova, kao i sve vrste akumulatora za automobile, motore, jet-ski vozila i skutere. Kod nas možete pronaći i širok asortiman ulja i maziva, različitih proizvođača jer želimo zadovoljiti sve cjenovne rangove: Shell, Castrol, Mobil, Wurth, Ina, Liqui Moly, Viscol i Optima.

Također, nudimo i specijalne Wurth i Liqui Moly programe tečnosti , maziva i aditiva, za sprječavanje i uklanjanje kvarova vašeg automobila. Specijalni aditivi poboljšavaju vozna svojstva automobila, produžuju vijek trajanja motora, povećavaju snaga, smanjuju potrošnju goriva i čuvaju okoliš. Aditivi za brzo čišćenje motora, aditivi protiv dimljenja ili curenja ulja, maziva za hidropodizače, aditivi protiv pretjeranog trošenja ulja, sprej za čišćenje karburatora ili startrapid su samo neki od specijalnih proizvoda koji su vam dostupni na našim pumpama.

S obzirom na sve veće zahtjeve kupaca, asortiman prehrambenih proizvoda s godinama je postao od velike važnosti. Danas na benzinskim pumpama nudimo i široku paletu bezalkoholnih pića i kafe,  koji čine najveću kategoriju u ukupnom prehrambenom asortimanu, zatim slatkiše, grickalice, cigarete, higijensku kozmetiku i žvakaće gume.